

Średnica [cm] 24
Długość [cm] 43
Wysokość [cm] 5.5
Waga [kg] 0.824
Materiał
Ilag, Powłoka nieprzywierająca, Stal
Zastosowanie
Indukcja, Kuchenka elektryczna, Kuchenka gazowa, Piekarnik, Płyta ceramiczna
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotuPatelnia ze stali nierdzewnej
Kluczowy element do kuchni profesjonalnej, jak i domowej. Zrobiona z wysokogatunkowej stali nierdzewnej, co zapewnia jej bezpieczne i higieniczne użytkowanie. Jej doskonale gładkie wykończenie zapobiega namnażaniu bakterii, co sprawia, że patelnie ze stali są proste do utrzymania w czystości i prezentują się nieskazitelnie. Wykazuje się także odpornością na mocne kwasy, zasady i ekstremalne temperatury. Patelnia do piekarnika, można używać do t do 180°C., ma dno składające się z trzech warstw (stal – aluminium – stal), co umożliwia równomierne rozprowadzenie zgromadzonego ciepła. Skraca to czas gotowania, redukując jednocześnie zużycie gazu i prądu. Dno wielowarstwowe dodatkowo pozwala zachować ciepło przez dłuższy czas po gotowaniu. Wewnątrz pokryta oryginalną szwajcarską powłoką ILAG Ultimte, która jest wyjątkowo trwała i odporna na zarysowania.